No t'ho pensis, tens prova gratuïta! ;-)

Durant el mes de juliol oferim entrenaments setmanals tant per iniciar-nos en la gimnàstica, com per perfeccionar-la de cara a la propera temporada 😊.

🀸🏽‍β™‚οΈπŸ›ΌπŸŠπŸ»‍♀️I si el teu esport és un altre també podem ajudar-te en la preparació física i tècnica compartint la base de la gimnàstica i el ballet 🎢

Anima't i vine a passar l'Estiu amb nosaltres!! πŸ™ŒπŸ½πŸ€©

Informació horaris i preus

11a D'ESPANYA!

Del 9 al 14 d'abril es va celebrar a Castelló el Campionat d'Espanya Base Individual 2024, en el qual vam participar amb la nostra gimnasta Paula Salent Tort.

Va ser una competició súper emocionant 🀩 en la que competí contra 186 gimnates Cadets 2009 d’arreu d’Espanya.

Després del seu gran exercici, la Paula es va posicionar en el top de la llista mantenint la 2a posició fins la tarda πŸ™ŒπŸ½

Finalment, acabà la competició aconseguint una BRILLANT 11a poscició 😍!

Cal destacar els 9.00 punts de nota de dificultat, igualant a la de la 1ª classificada.

Estem molt i molt orgullos@s de tu, PAULA! πŸ’•

πŸ“£TORNEM A FER HISTÒRIA!

El passat 26 de maig, al Sícoris de Lleida es va celebrar una de les competicions més importants de la temporada per a les gimnastes de nivell Absolut: el CAMPIONAT DE CATALUNYA D’EQUIPS 😍

En aquesta competició d’alt nivell català només els 4 primers equips classificats de cada categoria guanyaven la plaça per poder participar al proper CAMPIONAT D’ESPANYA D’EQUIP que es durà a terme del 2 al 7 de juliol.

La Gina Castelltort component de l’ equip KALOS TARRAGONA, juntament amb la seva companya Anna Aibar, van obtenir la πŸ₯‰3ª PLAÇA d’un total de 14 equips participants.

Des del club volem donar les gràcies uns vegada més al @kalos_tng per la confiança dipositada en nosaltres i a l’Anna Aibar per la seva regularitat en els seus exercicis πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½

Moltes felicitats, Gina! πŸ’•πŸ“£ Has tornat a fer història!!

Ara només queda gaudir del premi! πŸ’ͺ🏽☺️

Igualada CG πŸ’š

EQUIP JÚNIOR: SUEΓ‘O EN GRANDA!!

El passat 27 i 28 d'Abril, va tenir lloc a Armilla (Granada) la 1ª FASE DE LIGA FEDERACIONES organitzada per la RFEG.

El nostre equip Júnior: SUEÑO EN GRANADA, va ser un dels equips catalans participants i va obtenir una meritòria 4a posició.

Seguim treballant per millorar resultats!